سرطان پایان مسیر نیست، چیزی که در این مسیر مهم است روحیه‌ی جنگندگی و امید شما به بهبودی است، پس امیدوار و قوی بمانید.

بهترین دکتر سرطان لنفوم در تهران 👩‍⚕️ از نگاه مردم【آپدیت سال1403】

فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی
در این نوشته شما می خوانید

غدد لفناوی در سراسر بدن یافت می‌شوند و با یکدیگر ارتباط دارند و سلول‌های ایمنی در این گره‌ها، لنفوسیت‌ها هستند. تقسیم سرطانی این سلول‌ها منجر به ایجاد بیماری لنفوم یا سرطان غدد لنفاوی می‌شود. اما اگر علائم این بیماری را مشاهده کردید، به چه دکتری مراجعه کنید و بهترین دکتر سرطان لنفوم در تهران چگونه شما را درمان می‌کند؟ پس تا پایان این مطلب از بای بای سرطان همراه ما باشید تا پاسخ این سوالات را پیدا کنید.

آنچه در مورد سرطان لنفوم باید بدانید

درگیری سیستم لنف با تقسیمات سرطانی و تکثیر غیر طبیعی در این سیستم‌ها نشان می‌دهد فرد به سرطان لنفوم مبتلا شده است. طبق نظری که فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی دارد؛ این بیماری می‌تواند تیموس، طحال، مغز استخوان، غدد لنفاوی و لنف را درگیر کند.

از دست دادن وزن بدون هیچ دلیلی، خستگی مداوم، خارش پوست از علائمی هستند که در کنار تورم غدد لنفاوی، نشان می‌دهند که فرد به این بیماری مبتلا شده است. البته نمی‌توان به طور قطعی گفت. به همین دلیل با مشاهده هر گونه علامت غیر طبیعی به خصوص در سیستم لنفاوی باید به دکتر سرطان لنفوم مراجعه کنید تا با استفاده از آزمایشات لازم، تشخیص قطعی بدهد.

بهترین دکتر سرطان لنفوم در تهران

چه چیزی باعث ایجاد سرطان لنفوم می‌شود؟

فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی درباره علت سرطان لنفوم معتقد است که هنوز دلیل مشخصی برای آن وجود ندارد. اما آغاز آن به زمانی بر می‌گردد که لنفوسیت‌ها به عنوان گلبول‌های سفید مبارز با بیماری‌ها دچار جهش ژنتیکی می‌شوند. در پی این جهش، لنفوسیت‌ها به سرعت تکثیر می‌شوند و رشد و تقسیم لنفوسیت‌های بیمار ادامه دارد.

با وجود این جهش، متخصص لنفوم معتقد است که سلول‌های سالم از بین رفته و سایر سلول‌های طبیعی نیز از بین ‌می‌روند. با رشد بیش‌تر سلول‌های بیماری‌زا، لنفوسیت‌های غیر طبیعی همچنان رشد کرده و در نهایت در آن بخش از سیستم لنفاوی شما، لنفوسیت‌هایی بی‌اثر و بیمار وجود دارند که منجر به تورم آن بخش می‌شوند.

فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی، سرطان لنفوم را درمان می‌کند؟

اگر شما هم یکی از افرادی هستید که سابقه خانوادگی این بیماری را دارید. همچنین در صورت ابتلا به بیماری‌های خود ایمنی، عفونت‌های مزمن یا بروز تغییراتی در سیستم ایمنی بدن و.. متوجه علائم این بیماری شوید. بنابراین شاید در ابتدا به یک پزشک عمومی مراجعه کنید. اما پیشنهاد ما، مراجعه به فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی است.

راه‌های درمان سرطان لنفوم توسط فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی

  • شیمی درمانی: دارو‌هایی به شکل خوراکی یا تزریقی تجویز می‌شوند که برای سلول‌های سرطانی با رشد سریع کاربرد دارند.
  • پیوند مغز استخوان: این روش پیوند سلول‌های بنیادی نیز نام دارد. دوز‌های بالایی از شیمی درمانی یا پرتودرمانی استفاده می‌شود تا مغز استخوان را سرکوب کنند. سپس با تزریق سلول‌های مغز استخوان سالم از بدن خودتان یا یک فرد اهدا‌کننده به خون شما، بازسازی مجدد مغز استخوان‌ها صورت می‌گیرد.
  • ایمونوتراپی: در این روش باید دارو‌هایی مصرف شود که سیستم ایمنی بدن با کمک این دارو‌ها، سلول‌های سرطانی را از بین ببرد. سپس گیرنده آنتی ژن کایمریک که در سطح لنفوسیت‌های T قرار دارد از طریق یک فرآیند تخصصی درمانی، سلول‌های T را بازسازی کرده و موجود برای مبارزه با عوامل بیگانه وارد بدن می‌شوند.
  • پرتو درمانی: با استفاده از پرتو‌های پر قدرت اشعه ایکس یا پروتون برای از بین بردن سلول‌های سرطانی غدد لنفاوی استفاده می‌شود.
  • درمان با نظارت پزشک: در برخی حالات بیماری، روند پیشرفت این سرطان کند بوده و بیمار با همراهی فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی تصمیم می‌گیرد تا زمان عدم ایجاد اختلال در فعالیت‌های روزانه از طریق آزمایش دادن و تحت نظر بودن، درمان شود.
متخصص لنفوم
متخصص لنفوم

بهترین دکتر سرطان لنفوم در تهران

تبلیغات بای بای سرطان 250

تشخیص سرطانی شدن لنفوسیت‌ها توسط متخصص لنفوم در مراحل ابتدایی این بیماری مشکلی ایجاد نکرده و در اثر انتخاب بهترین روش می‌تواند تا حد زیادی موفقیت‌آمیز باشد. اما اگر روند این بیماری پیشرفت کند و تشخیص و درمان به موقع انجام نشوند. رفته رفته سیستم ایمنی بدن و لنفوسیت‌ها تحت تاثیر تقسیمات سرطانی قرار می‌گیرند و با انتشار در کل بدن باعث می‌شوند فرد در کوتاه‌ترین زمان جان خود را از دست بدهد.

به همین دلیل پیشنهاد می‌کنیم ویزیت توسط فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی را عقب نیندازید. اما آیا با وجود این همه پزشک در تهران، همه آن‌ها به یک اندازه تخصص دارند؟ قطعا همه پزشکان به اندازه کافی تجربه دارند. ولی ویژگی‌های زیادی از جمله رضایت بیماران قبلی تعیین می‌کنند که کدام یک بهترین دکتر سرطان لنفوم در تهران است.

فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی.1

نکات رعایتی پس از درمان سرطان لنفوم

هر یک از این راه‌های درمانی که توسط فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی انجام می‌شوند فقط تا مدتی روی بیمار تاثیر‌گذار بوده و بعد از آن ممکن است مجدد برگردند. بنابراین حتی بعد از درمان هم لازم است ویزیت منظم توسط متخصص لنفوم انجام شود. همچنین غلات، چربی‌های طبیعی، روغن زیتون، پروتئین‌های ضروری و مقادیر زیاد میوه از جمله مواردی هستند که باید توسط این بیمار مصرف شود.

سخن پایانی

بنابراین متوجه شدیم که تورم غدد لنفاوی یکی از علائم این بیماری است. اما اشتباه نکنید! این تنها علامت آن نبوده و حتی ممکن است دلیلی بر عفونت این غدد باشد. پس با مراجعه به فوق تخصص سرطان غدد لنفاوی می‌توانید مطمئن شوید که آیا به این بیماری مبتلا هستید یا خیر.

منابع:***

برچسب ها:

به این مقاله چند ستاره میدهید؟

این مطلب را به دوستان خود پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بروزترین مقالات

اثر واربورگ

اثر واربورگ‌ چیست؟

1403-08-27
نیولوماب

راهنمای جامع داروی نیولوماب (Opdivo)

1403-08-28
آسپرین

آسپرین چیست و چگونه عمل می‌کند؟

1403-08-30