سرطان پایان مسیر نیست، چیزی که در این مسیر مهم است روحیه‌ی جنگندگی و امید شما به بهبودی است، پس امیدوار و قوی بمانید.

بهترین روانشناس برای بیماران سرطانی در تهران از نگاه مردم ❤️

بهترین روانشناس برای بیماران سرطانی در تهران
در این نوشته شما می خوانید

شروع دوره درمان سرطان می‌تواند دلهره آور باشد اما یافتن بهترین روانشناس برای بیماران سرطانی در تهران، می‌تواند این مسیر را بسیار هموار کند. در تهران روانشناسان ماهر آماده ارائه کمک و راهنمایی به بیماران سرطانی و خانواده‌هایشان هستند. از روانشناسان متخصص در جنبه‌های روانشناختی سرطان گرفته تا مشاوران دلسوز که جلسات درمانی فردی و گروهی را ارائه می‌دهند، روانشناسانی که در این مقاله بای بای سرطان به آنها اشاره می‌کنیم به ارائه مراقبت‌های جامع متناسب با نیازهای منحصر به فرد هر بیمار اختصاص دارند.

بیماران سرطانی روانشناس می‌خواهند؟

دورانی که تشخیص سرطان به معنای منزوی بودن از جهان بود گذشته است. در کلینیک‌های روانشناسی تیمی از متخصصان دلسوز آماده ارائه مراقبت‌های جامع هستند و به جنبه‌های فیزیکی و عاطفی این بیماری می‌پردازند.

روانشناسان در این کلینیک‌ها دست یاری دراز می‌کنند و بیماران را به سمت درمان هدایت می‌کنند و به آنها قدرت می‌دهند تا راهی به سوی یک زندگی غنی‌تر ایجاد کنند. آنها تشخیص می‌دهند که تلفات روانی سرطان بسیار زیاد است و نه تنها بیماران را تحت تاثیر قرار می‌دهد بلکه بر خانواده و مراقبان آنها نیز سایه افکنده است.

این کلینیک‌ها با درک این واقعیت مجموعه‌ای جامع از خدمات سایکو-آنکولوژی را ارائه می‌دهد. از مشاوره فردی گرفته تا جلسات گروه درمانی، از پرداختن به ترس از عود بیماری تا تقویت تصویر بدنی سالم پس از جراحی، هر جنبه‌ای از آرامش روانی به دقت به آن توجه می‌شود.

بهترین روانشناس برای بیماران سرطانی در تهران

دوره سرطان با تکمیل درمان به پایان نمی رسد. تیم اختصاصی کلینیک‌های روانشناسی در سرطان همچنان در حمایت خود ثابت قدم هستند و بیماران و خانواده‌های آنها را در تمام مراحل بهبودی و فراتر از آن همراهی می‌کند.

بیماران پس از گذشت دوران بیماری نه به‌عنوان بازمانده بلکه به‌عنوان جنگجویانی دیده می‌شوند که قدرت و انعطاف‌پذیری جدیدی پیدا کرده‌اند. رویکرد چند رشته‌ای این کلینیک‌های روانشناسی شامل مراقبت‌های روانی، تغذیه، توانبخشی و حمایت تسکینی بوده و تضمین می‌کند که هر نیازی با تخصص و همدلی برآورده می‌شود.

از روانپزشکان گرفته تا متخصصان تغذیه و از متخصصان توانبخشی گرفته تا گروه‌های حمایتی، مجموعه متنوعی از متخصصان به طور خستگی ناپذیری برای توانمندسازی بیماران سرطانی تلاش می‌کنند. آنها با هم همکاری می‌کنند تا به درمانی بهتر برسید و کسانی که نیاز به کمک دارند را حمایت می‌کنند.

لیست بهترین روانشناس برای بیماران سرطانی در تهران

مرکز مشاوره آرامیس

مرکز مشاوره آرامیس نقش حیاتی سلامت روان را در بهبودی کلی افراد مبتلا به سرطان تشخیص می‌دهد. رویکرد این مجموعه شامل سلامت جسمی، روانی، اجتماعی و معنوی است که هدف آن ارتقای کیفیت زندگی بیماران است. تیم آرامیس متشکل از روانشناسان ماهر است که به ارتقای سلامت روان و رفاه بیماران اختصاص داده شده‌اند. این متخصصان با سالها تجربه و تعهد به تعالی، پشتیبانی شخصی را برای توانمندسازی افراد در مسیرشان به سوی شفا و درمان ارائه می‌دهند.

مرکز مشاوره آرامیس متعهد به ارائه خدمات آگاهانه و اختصاصی به بیماران خود بوده و از طریق اصول روانشناسی افراد را توانمند می‌کند تا بر افکار، احساسات و رفتارهای خود کنترل داشته باشند و حس توانمندی و خودآگاهی را تقویت می‌کند. وارد محیط آرام مرکز درمانی آرامیس شوید که فضایی آرامش بخش و قابل اعتماد برای بهبود بیماری شما فراهم می‌کند.

آدرس مرکز مشاوره آرامیس: تهران، خیابان پاسداران، کوچه اکرمی (کوکب)، پلاک ١٢، طبقه ٥ غربی، واحد۴۰

شماره تلفن: 09011030342، 02122884646 ،02122884647

مرکز مکسا

مرکز مکسا در طول دهه گذشته کورسوی امیدی برای بیماران سرطانی و خانواده‌های آنها در سراسر کشور بوده است. مکسا به عنوان مهمترین شریک در حوزه مراقبت‌های حمایتی و تسکینی در سیستم مراقبت‌های بهداشتی به طور خستگی ناپذیری به بیش از 23000 نفر که با سرطان دست و پنجه نرم می‌کنند خدمات رسانی کرده و خدمات خود را رایگان ارائه کرده است. مرکز مکسا با حضور در شهرهایی مانند تهران، اصفهان، مشهد و اخیراً اهواز دسترسی به منابع حیاتی مراقبت‌های حمایتی و تسکینی را تضمین می‌کند. خدمات دلسوزانه مکسا از کلینیک‌های سرپایی گرفته تا مراکز روانشناسی و یک شبکه قوی مراقبت در منزل به افرادی که بیشترین نیاز را دارند ارائه می‌شود.

ماموریت مکسا با سخاوت خیرینی که از تلاش‌های این مرکز برای ارائه مراقبت‌های حمایتی و تسکینی رایگان به هر بیمار سرطانی و عزیزانشان حمایت می‌کنند تامین می‌شود. از طریق کمک‌های آنها است که بار مالی خانواده‌هایی که با چالش‌های درمان سرطان مواجه هستند کاهش پیدا می‌کند. مرکز مکسا با حذف موانع مالی اطمینان می‌دهد که افراد می‌توانند بدون تردید یا نگرانی به مراقبت‌های حیاتی و پشتیبانی مورد نیاز خود دسترسی داشته باشند.

اخلاق مرکز ماکسا ریشه در دلسوزی و تعهد به ارتقای کیفیت زندگی بیماران سرطانی دارد. این مرکز با یک تیم اختصاصی از متخصصان و طیف گسترده‌ای از خدمات در تلاش است تا مراقبت‌های جامعی را ارائه بدهد که نیازهای فیزیکی، عاطفی و اجتماعی بیماران را برطرف کند. از مشاوره‌های روانشناسی بیماران سرطانی گرفته تا بازدید و مراقبت‌های خانگی، هر تعاملی در مکسا با همدلی و احترام همراه است و محیطی از امید را برای کسانی که با سرطان دست و پنجه نرم می‌کنند ایجاد می‌کند.

آدرس مرکز مکسا: شرق به غرب بزرگراه جلال‌آل‌احمد، بعد از خیابان نصر(گیشا)، پلاک ۱۳۹، طبقه اول 

شماره تلفن: ۸۸۷۲۰۰۳۵-۰۲۱۰۲۱۹۱۰۹۲۰۳۰

کلینیک روانشناسی پذیرش و تعهد

کلینیک روانشناسی پذیرش و تعهد که توسط دکتر پیمان دوستی تأسیس شده به ارتقای آموزش روانشناختی، سلامت اجتماعی و خانواده و ترویج درمان مبتنی بر پذیرش و تعهد (ACT) اختصاص دارد. این کلینیک از زمان تأسیس خود متعهد به ارائه خدمات جامع با هدف ارتقای رفاه فردی و تقویت روابط سالم در خانواده‌ها و جوامع بوده است. این کلینیک با مجوز از سازمان بهزیستی کشور در زمینه خدمات روانشناسی و مشاوره عمومی و همچنین تایید صلاحیت تخصصی ازدواج و تحکیم خانواده از وزارت ورزش و جوانان و سازمان نظام روانشناسی و مشاوره، بالاترین استانداردهای مراقبتی و حرفه‌ای را تضمین می‌کند.

تیم روانشناسان و مشاوران کلینیک روانشناسی پذیرش و تعهد با یک مأموریت مشترک رو به جلو حرکت می‌کند تا افراد را برای داشتن بهترین زندگی ممکن بر اساس پذیرش بیماری توانمند کنند. این مرکز از طریق شیوه‌های مبتنی بر برنامه‌های درمانی شخصی‌سازی‌شده بیماران خود را با ابزارها و استراتژی‌هایی که برای عبور از چالش‌های زندگی با سرطان نیاز دارند مجهز می‌کند. متخصصان این مرکز دارای مجوزهای صلاحیت حرفه‌ای از سازمان نظام روانشناسی کشور می‌باشند و از تخصص و مهارت در زمینه‌های روانشناسی و مشاوره برخوردار هستند.

آدرس کلینیک روانشناسی پذیرش و تعهد: تهران، جنت آباد مرکزی، ابتدای خیابان دانش، پلاک ۷۸، واحد ۱

شماره تلفن: 02146130270

بیماران سرطانی روانشناس می‌خواهند؟

پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی

مرکز سرطان پستان مرکز تحقیقات معتمد جهاد دانشگاهی در قلب تهران چراغ امید بیماران مبتلا به سرطان سینه است. این مرکز که در سال 1375 به عنوان مرکز روانشناسی مختص بیماری‌های پستان در واحد علوم پزشکی جهاد دانشگاهی تهران تأسیس شد به «پژوهشکده معتمد» تبدیل شده که به خدمات پژوهشی، آموزشی و درمانی پیشرو در حوزه سرطان سینه اختصاص دارد.

در کلینیک معروف بیماری پستان آن که بهترین مرکز کشور برای خدمات تشخیصی و درمانی شناخته می‌شود سالانه بیش از 70000 بیمار از سراسر کشور و مناطق همجوار برای درمان مراجعه می‌کنند. از ابتکارات آموزشی با هدف افزایش آگاهی عمومی تا توسعه پروتکل‌های درمانی پیشگام در حوزه روانشناسی بیماران سرطان، رویکرد چند وجهی این موسسه به سمت کاهش مرگ و میر زنان و بهبود کیفیت کلی زندگی است. این مؤسسه به رهبری یک تیم چند رشته‌ای متشکل از متخصصان شامل ژنتیک، انکولوژی و روان‌شناسی بیماران سرطان به درمان جنبه‌های مختلف سرطان سینه ادامه می‌دهد.

آدرس پژوهشکده معتمد جهاد دانشگاهی: ساختمان شماره ۱: تهران – میدان ونک – ابتدای گاندی جنوبی –پلاک ۱۴۶-

تلفن: 88641398

ساختمان شماره ۲: تهران – خیابان انقلاب – خیابان ابوریحان – خیابان وحید نظری – پلاک ۴۵- 

تلفن نوبت دهی : 67336000

مشاوره کودک و نوجوان و خانواده بیماران سرطانی

هنگامی که با تشخیص سرطان سینه مواجه می‌شوید طبیعی است که طیفی از احساسات، از انکار گرفته تا اضطراب و افسردگی را تجربه کنید. مشاوران مورد اعتماد مراکز روانشناسی جلسات درمانی فردی را برای کمک به عبور از این شرایط سخت در اختیار شما قرار داده و در هر مرحله از این مسیر پشتیبانی و راهنمایی ارائه می‌دهند.

برای کودکان و نوجوانانی که مادرانشان با سرطان سینه دست و پنجه نرم می‌کنند خدمات مشاوره کودک و نوجوان این مراکز فضای امنی را برای رفع نگرانی‌ها و ترس‌های آنها فراهم می‌کند. کارشناسان مراکز روانشناسی اهمیت ارتباطات متناسب با سن را درک می‌کنند و از نزدیک با خانواده‌ها همکاری کرده تا اطمینان حاصل شود که کودکان از طرف این افراد احساس حمایت می‌کنند.

علاوه بر این، مراکز روانشناسی زوج درمانی و سکس درمانی را برای کسانی که به دلیل تأثیر سرطان با چالش‌هایی در روابط خود مواجه هستند ارائه می‌دهند. درمانگران مجرب این مراکز به زوج‌ها کمک می‌کنند تا بر موانع ارتباطی غلبه کنند و صمیمیت را دوباره کشف کرده و ارتباطات قوی‌تر و رضایت بخش‌تری را تجربه کنند.

روانشناختی سرطان

درمان گروهی در روانشناختی سرطان

جلسات گروه درمانی که توسط روانشناسان مورد اعتماد تسهیل می‌شود فضایی را برای بیماران و خانواده‌هایشان فراهم می‌کند تا با بیماران دیگری که با چالش‌های مشابه روبرو هستند ارتباط برقرار کنند. این جلسات همدلی، تفاهم و حمایت متقابل را تقویت کرده و یک محیط پرورشی برای بهبود و رشد فراهم می‌کند. کلینیک‌های روانشناسی میزبان طیف متنوعی از جلسات گروه درمانی متناسب با نیازهای بیماران مبتلا به سرطان و خانواده‌های آنها است.

آموزش به بیمار در مراقبت‌های مربوط به سرطان بسیار مهم است. جلسات آموزشی ماهانه مراکز روانشناسی اطلاعات و راهنمایی‌های ضروری را به بیماران، مراقبان و خانواده‌های آنها ارائه می‌دهد و آنها را قادر می‌سازد تا در مورد مراقبت از خود تصمیم گیری کنند.

گروه درمان حمایتی برای بیماران مبتلا به سرطان، حمایت روانی اجتماعی موردنیاز این بیماران را ارائه می‌دهد و بیماران را با ابزارهایی که برای هدایت زندگی پس از بیماری نیاز دارند تجهیز می‌کند. این گروه در توانمندسازی اعضا برای پذیرش مراقبت از خود و تاب آوری بیماری نقش مهمی ایفا می‌کند. اعضا از طریق جلسات آموزشی ماهانه و فعالیت‌هایی با هدف ارتباط با اجتماع یاد می‌گیرند که فراتر از محدودیت‌های سرطان خود پیشرفت کنند.

  • فعالیت بدنی

فعالیت بدنی مانند یوگا نقش مهمی در مراقبت جامع از بیماران مبتلا به سرطان ایفا می‌کند. درمان گروهی آموزش یوگای مراکز حمایت از بیماران سرطانی دستورالعمل‌های مناسبی را برای ارتقای تعادل فیزیکی و عاطفی ارائه می‌دهد و سلامت روان را افزایش می‌دهد.

مراقبان خانواده نیز بخشی جدایی ناپذیر از دوره درمان هستند. جلسات مراقبین این مراکز پشتیبانی و آموزش ضروری را ارائه می‌دهند و مراقبین را با ابزارها و دانشی که برای ارائه مراقبت مؤثر و در عین حال حفظ رفاه خود نیاز دارند مجهز می‌کنند.

سایکوانکولوژی

کارشناسان حوزه روانشناسی بیماران سرطان در این دوره درمانی به چالش‌های رفتاری و روان‌شناختی که در طول درمان و پیامدهای آن به وجود می‌آیند می‌پردازند. آنها تعامل پیچیده بین سرطان و سلامت روان را بررسی می‌کنند و پیچیدگی‌های روانشناختی همراه با این بیماری را روشن می‌کنند.

سایکوآنکولوژی فراتر از مداخلات پزشکی است و به بررسی ابعاد روانی و اجتماعی سرطان می‌پردازد. این حوزه شامل مطالعه چگونگی تأثیر سرطان بر رفاه روانی بیماران و همچنین عوامل رفتاری است که بر مسیر بیماری و روند بهبودی تأثیر می‌گذارد.

روانشناسی بیماران سرطان

در حوزه تخصصی روانشناسی سرطان، توجهات به دو موضوع محوری معطوف می‌شود: درک واکنش‌های روان‌شناختی بیماران، خانواده‌ها و مراقبان در هر مرحله از بیماری و بررسی عوامل روان‌شناختی، رفتاری و اجتماعی که می‌تواند بر پیشرفت بیماری تأثیر بگذارد.

بخش‌های سایکوآنکولوژی مراکز روانشناسی در سراسر جهان به اجزای جدایی‌ناپذیر مراکز درمان سرطان تبدیل شده‌اند که توسط روان‌شناسانی اداره می‌شوند که تحت آموزش‌های نظری و عملی دقیق در این زمینه قرار گرفته‌اند.

وضعیت روان شناختی بیماران سرطانی در ایران

وضعیت روان شناختی بیماران سرطانی در ایران موضوعی نگران کننده است که مطالعات نشان می‌دهد شیوع افسردگی در مقایسه با میانگین جهانی بالاست. در شهرهایی مانند مشهد تقریباً صد درصد بیماران سرطانی با افسردگی یا اضطراب شدید دست و پنجه نرم می‌کنند و در تهران درصد قابل توجهی تمایل به خودکشی نشان می‌دهند. این یافته‌ها بر نیاز حیاتی به حمایت روان‌شناختی متناسب با نیازهای منحصربه‌فرد بیماران سرطانی و خانواده‌هایشان تأکید می‌کند.

روانشناسی سرطان یک رویکرد جامع برای پرداختن به ابعاد روانشناختی و اجتماعی سرطان، ارائه جلسات مشاوره فردی و گروهی برای حمایت از بیماران در سفر آنها به سمت بهبودی ارائه می‌دهد. برای کسانی که پیچیدگی‌های سرطان را دنبال می‌کنند مشاوره با یک روانشناس ماهر متخصص در سایکوانکولوژی می‌تواند پشتیبانی و راهنمایی ارزشمندی ارائه بدهد.

کلام آخر

در این مقاله بهترین روانشناس بیماران سرطانی در تهران را معرفی کردیم و دیدیم که پشتیبانی و راهنمایی درمان سرطان به راحتی در دسترس است. مراکزی که در این مقاله معرفی شدند مراقبت‌های دلسوزانه و حمایت بی‌دریغ از کسانی که در دوره درمان سرطان هستند ارائه می‌کنند. این درمانگران آماده همراهی افراد و خانواده هایشان در مسیر بهبودی هستند.

برچسب ها:

به این مقاله چند ستاره میدهید؟

این مطلب را به دوستان خود پیشنهاد دهید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

بروزترین مقالات

اثر واربورگ

اثر واربورگ‌ چیست؟

1403-08-27
نیولوماب

راهنمای جامع داروی نیولوماب (Opdivo)

1403-08-28
تاموکسیفن

تاموکسیفن چگونه هورمون‌های سرطان‌زا را مهار می‌کند؟

1403-09-01